Alla inlägg den 20 februari 2011

Av utputtad - 20 februari 2011 19:37

Har Du tyckt att församlingen Du tillhör, barkar iväg åt helt fel håll? Har Du sagt detta till Din pastor eller på ett möte? Har Du då  fått höra: "Passar inte galoscherna här, så är dörren DÄR!" 

Läs här! Jag tror på Jesus Kristus, Guds Son, som dog för mina synder på ett kors. Jag tror på syndernas förlåtelse i Hans namn. Jag tror  bara  på det som verkligen står i Bibeln.  För mig går Bibeln före  andra kristna böcker. Jag tror att man kan ångra sin synd och gråta och få den tröst man behöver. Jag tror att Nya Testamentets främsta budskap är frälsning från den eviga    fördömelsen, och går  f ö r e   alla   enhets- strävanden och  a l l  ekumenik.

Jag har bloggat här förut med bloggar som Ett Nytt Hopp och  OmGudFinns. Jag heter Rolf.  Jag har inget sällskap omkring mig. Jag har gift. Jag har några kristna vänner, men om Du vill så kan vi träffas en och en. Kanske hemma hos mej. Jag bor i Västerås. Välkommen till bloggen. Antingen med splitter ny Bibel eller väl sliten sådan.   Jag önskar Dig Guds frid i själen!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards